Cursus Volgen

Bij ons is het mogelijk om cursus te volgen waarbij u onder professionele begeleiding ondersteund wordt met het vervaardigen van uw werkstuk. Wij geven les op het gebied van keramiek beschilderen, glazuren en servies ontwerpen met behulp van decals. Voor voorbeelden, volg de dik gedrukte links.

Wat kunt U verwachten van cursus volgen bij ons?

Per cursus sessie hebben wij plek voor 9 cursisten en u bepaalt zelf middels een afspraak wanneer u les wilt komen volgen. Wij werken dan ook met een les-strippenkaart welke u laat afstempelen aan het eind van de les. De prijzen voor een losse les (1 strip) bedragen EUR 7,50 en voor 4 strippen EUR 25,00. Het gebruik van verf, koffie/thee zijn inbegrepen bij het lesgeld. Verder bieden wij een gezellige informele werksfeer waar iedereen zich thuis kan voelen en de mooiste werkstukken gerealiseerd worden.

Een proefles volgen

Als u nog niet zeker bent of cursus volgen iets voor u is, dan kunt u geheel vrijblijvend een proefles volgen. Bij het volgen van een proefles voorzien wij u van al het benodigde materiaal geheel gratis, echter dient u wel uw werkstuk zelf te betalen. Voor actuele prijzen van onbeschilderd keramiek zie onze catalogus.

Lesdagen en tijden en kosten

Cursus dagen en tijden

DagTijdKosten
Maandag19:45-21:451 strip
Dinsdag19:45-21:451 strip
Donderdag09:30-11:30
19:45-21:45
1 strip
Zaterdag13:00-17:00EUR 17,50

Verdere vragen of opgeven voor een proefles/cursus? Mail ons!

Vul alstublieft uw gegevens in en daaronder een kort bericht. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes

UA-55973534-1
%d bloggers op de volgende wijze: